Vi vil være at finde på på EDS 2023 med mange spændede produkter, Rui FRA CCS vil være på standen og vi vil have nogle promotions med til jer, der vil findes nye produkter, samt et par overraskelser som vil kunne følges på DreamCoat FB op til udstillingen så fælg med

NYHED fra Chris Christensen

Så er Chris Christensen kommet med deres bud på en deshedding shampoo og conditioner !! Det er i serien SMARTWASH hvor shampoo kan blandes op til 1-50 jeg har i...

Expert råd fra Pi Rasmussen

Pi Rasmussen fra Kennel Snow-Lion's opdrætter af Lhasa Apso giver her indblik i hvad hun bruger af børster og karder på hendes egen hunde men også hendes kundehunde i hendes...

Det BEDSTE du kan gøre for din hund

Altså .... jeg har testet den og må jeg jeg er total overbevist om at det er den bedste investering jeg har gjort i laaaang tid for mine hunde og...

Tilmeld dig vores nyhedsbrev