Reproduktions-dyrlæge Anne Schierup, Canicold International, Hundesædbank og Reproduktionsservice, har læst bogen, og skriver følgende om den: "Rigtig god bog med letforståelige beskrivelser af alt omkring tævens parring, drægtighed og fødsel. En uundværlig bog for enhver hundeopdrætter - ja, faktisk for alle, der planlægger at få et kuld hvalpe."

Expert råd fra Pi Rasmussen

Pi Rasmussen fra Kennel Snow-Lion's opdrætter af Lhasa Apso giver her indblik i hvad hun bruger af børster og karder på hendes egen hunde men også hendes kundehunde i hendes...

Det BEDSTE du kan gøre for din hund

Altså .... jeg har testet den og må jeg jeg er total overbevist om at det er den bedste investering jeg har gjort i laaaang tid for mine hunde og...

NYHED fra CHRIS CHRISTENSEN

KARBEN børsten er her lige om lidt ..... Jeg glæder mig til at prøve den og give jer en opdate på hvordan den er at arbejde med   Karben børsten har 17...

Tilmeld dig vores nyhedsbrev