OM DRÆGTIGHEDSTESTEN

Hvad er denne test til?
Testen er en graviditets-hurtigtest til hunde for hjemmebrug. Bellylabs-testen er beregnet til at bestemme drægtighed hos en tæve samt at skelne mellem falsk-drægtighed og en reel drægtighed. Du kan nu udføre testen derhjemme sikkert, pålideligt og hurtigt – hvilket sparer tid, besvær og penge.

Hvad er testen baseret på?
Testen måler relaxinhormon, som er til stede under drægtigheden. Relaxin hormon er en pålidelig markør til at bestemme hundens drægtighed.

Er Bellylabs Dog drægtighedstest pålidelig?
Testens nøjagtighed er på 96 %. Testen er testet på mere end 30 hunderacer, hundestørrelser varierende fra 3 kg til 80 kg.

Hvor tidligt kan jeg teste min hund?
Testen måler relaxinhormon, som er en pålidelig indikation af hundens drægtighed. For det mest præcise resultat anbefaler vi at teste efter 28 dage fra ægløsning. Der er ingen skade i at teste tidligere. Relaxinhormon produceres af den udviklende moderkage efter implantation af embryoet og kan påvises i blodet hos de fleste drægtige tæver kan det vises så tidligt som 22 til 27 dage efter ægløsning, men der er kan muligvis ikke være nok hormon til en pålidelig resultat på det tispunkt. Dette er grunden til, at hvis du tester før 28 dage  og får et negativt resultat, anbefaler vi at teste igen om 5 til 7 dage.

Giver et positivt resultat mig hvalpe?
Nej, det gør det desværre ikke. Testen måler relaxinhormon, som er til stede, når din kvinde er gravid. Dette hormon produceres af den udviklende placenta efter implantation af embryonet. Vi kan ikke love, at graviditeten med succes når fuld tid.

HVORDAN MAN BRUGER DEN 

Er alt hvad jeg har brug for i testsættet?
Testsættet indeholder alle nødvendige komponenter til at fuldføre testen. Alt du behøver er din hund og et minutur.

Hvordan udføres testen?
Før du starter, skal du læse instruktionsfolderen og se instruktionsvideoen. Sørg for, at testsættets komponenter har nået stuetemperatur.

SE INSTRUKTIONSVIDEO NEDENFOR

Hvordan tager jeg en prøve?
At tage prøven er nem og sikker. Brug en af ​​de 2 medfølgende lancetter mod din hunds indre læbe. Der vises en lille dråbe blod, som er let at opsamle til prøvepodningen. Bliv ved med at samle blod, indtil podepinden er rød hele vejen igennem og vil ikke længere absorbere mere blod. Hvis der ikke er nok på prøven (fuld vatpind), skal du bruge den ekstra lancet til endnu et svap.

Hvorfor fra blod?
På dette tidspunkt vil det kræve, at testen udføres fra en blodprøve for at få en pålidelig og nøjagtig aflæsning af relaxinhormon. Der kræves dog ganske lidt

Gør det ondt?
Lancetten ligner den, der bruges på nyfødtes hæle til prøveudtagning på hospitaler. Den er sikker og pålideligt at bruge. Hunden bemærker ikke engang prøveudtagningen i stort set alle tilfælde.

Hvordan ved jeg, at der er nok prøve på podepinden?
Når podepinden ikke længere absorberer mere blod, når den rulles på læben. Vi anbefaler at rulle podenpindes  et par gange ekstra, efter du føler, at podepinden er fuld. Det vil se mørkerødt og fyldigt ud, og der vil ikke være hvide eller blegere områder på podepinden. Bemærk venligst, at det er umuligt at samle for meget på podepinden, men på den anden side kan en utilstrækkelig prøve efterlade en uopdaget drægtighed.

Hvad hvis der ikke er nok prøve i podepinden?
Blodgennemstrømningen kan hjælpes ved at vippe hundens næse nedad eller slippe dit greb om hundens læbe et øjeblik. Hvis der stadig ikke er nok på podepinden (fuld podepind), skal du bruge den ekstra lancet til endnu et svap.

Det er lettere at få en tilstrækkelig prøve fra en hund, der har været aktiv. En lille gåtur eller leg før testning forbedrer blodcirkulationen og kan lette testningen.

Min hund savler meget. Påvirker det prøven?
Hvis din hund  savler, eller du føler, at du kan få bedre fat i en tør læbe, anbefaler vi, at du dupper indersiden af ​​din hunds læbe, det område du planlægger at tage prøven fra, med en serviet eller et rent håndklæde,

Er der blødninger bagefter?
Normalt stopper blødningen næsten øjeblikkeligt. Du kan tilføje et par sekunders tryk på prøvestedet 

Hvad er den bedste måde at holde min hund på, mens jeg tester?
Dette afhænger af, hvor stor din hund er, og hvad du synes er behageligt. Vi anbefaler at placere små hunde på et bord eller en sofa. Mellemstore hunde kan nemt holdes mellem dine knæ. Store hunde er bedst at lade sidde eller stå på gulvet ved siden af ​​den person, der udfører testen. Én person kan med succes teste de fleste hunde selv. Alt dette afhænger af den enkelte hunds adfærd og hvad de er vant til. Vi vil anbefale at have hjælp til stede, hvis du ikke har testet din hund før.

Jeg er ikke sikker på hvornår ægløsningsdagen var
En progesterontest kan udføres for præcist at bestemme ægløsning før parring. Hvis det beregnes ud fra en parring uden progesterontest , råder vi dig til at tilføje et par dage til din beregning.

CONTACT ME FOR SHIPPING OUTSIDE THE COUNTRY !!!